• ingang_parking.png
  • slagbomen_poort.png
  • tourniquets_960.png

GGZ inGeest

ggz logoHet pand van GGZ inGeest is gelegen recht tegenover het ziekenhuis. Hierdoor staan er veel bezoekers van het ziekenhuis op het parkeerterrein van de GGZ inGeest.

Dit is natuurlijk niet de bedoeling want hierdoor is er geen plaats meer voor hun eigen personeel en bezoekers.
Daarom is er na lang beraad gekozen voor een betaald parkeersysteem. De ‘eigen’ mensen kunnen gewoon met een pas naar binnen. Alleen bezoekers moeten betalen voor het parkeren.

 

Bij het naar binnen rijden, krijgt men een barcode ticket. Als men het parkeerterrein wil verlaten, moet men bij de betaalautomaat betalen. Vervolgens wordt de barcode ticket gevalideerd voor uitrijden. De klant heeft er voor gekozen om alleen betalingen te accepteren middels een PIN module. Men kan dus alleen betalen met Pin pas, Chipknip e.d. (Giraal) Deze vorm van betaling realiseert Eureka Parking in samenwerking met Sixpay. Hier hebben wij geïnstalleerd: een PC met software, inrit terminal en uitrit terminal (Argentum), een betaalautomaat (Platinum) en 2 industriële slagbomen. Bij de buurman van GGZ inGeest (Amstelring) hebben we 2 kortingsprinters mogen

 

installeren. Deze kunnen hun klanten dan voorzien van korting op het parkeren wat hun beurt weer verrekend wordt met de GGZ inGeest. (software matig)

GGZ02GGZ03

GGZ01