• ingang_parking.png
  • slagbomen_poort.png
  • tourniquets_960.png

Apotheek Roermond

apotheek roermond 200Apotheek Roermond opgeleverd. Er zijn  een 7 tal bedrijven gevestigd in de voormalige Kerk te Roermond aan de Minderbroedersingel. Ze hebben een eigen parkeerterrein, wat vooral werd benut door niet eigen personeel of klanten. Om dit te voorkomen heeft Eureka Parking een slagboom installatie geplaatst.
Iedereen kan automatisch naar binnen rijden. Echter om naar buiten te rijden, heb je een geldig ticket nodig.210 CustomWij hebben hier ons eigen ontwikkeld Marcode systeem geplaatst.
Wanneer je de parkeerplaats wilt verlaten, heb je hiervoor een barcode ticket nodig. Bij het verlaten van het pand, wordt er een ticket geprint waarmee u de parkeerplaats kunt verlaten. Dit ticket is 20 minuten geldig. Bij de slagboom staat een zuil die het ticket leest en ‘inslikt’. Wanneer het ticket niet meer geldig is, bijv. wanneer u langer dan 20 minuten heeft gewacht,  wordt u via de display in de zuil vriendelijk verzocht om u binnen bij de receptie te melden. De gebruikte slagboom op dit project is een zeer sterke industriële slagboom van het type TSD60/45.

Zie hier beneden de controller van dit parkeersysteem

controller Custom